« Yanıtla #15 : Nisan 13, 2008, 08:11:24 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 13, 2008, 08:11:24 ÖS » |
|
vay be ömer aşk sana neler yaptırmış kardeşim ama kim içn olduunu biliyorm bn neyss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2008, 08:16:47 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2008, 08:16:47 ÖS » |
|
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÖMER ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.DEVAMINI BEKLİYORUZ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Nisan 14, 2008, 09:18:07 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 14, 2008, 09:18:07 ÖÖ » |
|
vay be ömer aşk sana neler yaptırmış kardeşim ama kim içn olduunu biliyorm bn neyss  sus cok konuşma..... sızlerde saolun canlarım.... devamı gelcek aynı konu uzerınden....
|
|
|
|
|
|
YÜREK SÖZ VERMİŞSE BİZDE SÖZDEN DÖNÜLMEZ..
KALP KALBE GÖNÜL VERMİŞSE BİZDE SEVGİ İNKAR EDİLMEZ... BİZDE GURUR ZEDELENİR AMA SEVGİ, AŞKA ASLA İHANET EDİLMEZ........ <º))))><.·´¯`·. ´´´` ˙·٠•● €§MË®··Õm€® ●•٠٠· ´´`` ¸.·´¯`·.¸><((((º> [
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mayıs 30, 2008, 09:10:40 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 30, 2008, 09:10:40 ÖS » |
|
Allahım ne acı bir kader Eceli gelmiş bir sevdiğim var, yeter bu keder Hiç bir söze gerek
yok bırakıp gidiyor beni Unutma sevdiğim bu yürek seviyor seni
Bekle beni bende geleceğim Seni hiç unutmadım diyeceğim Sararıp soldun Bir kuş gibi buralardan kayboldun
Şimdi nerelerdesin Bu yüreğim sensiz nerelere gitsin Bekle beni sevdiğin Bir gün bnende geleceğim
|
|
|
|
|
|
KALP KALBE GÖNÜL VERMİŞSE BİZDE SEVGİ İNKAR EDİLMEZ... BİZDE GURUR ZEDELENİR AMA SEVGİ, AŞKA ASLA İHANET EDİLMEZ........ <º))))><.·´¯`·. ´´´` ˙·٠•● €§MË®··Õm€® ●•٠٠· ´´`` ¸.·´¯`·.¸><((((º> [
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2008, 09:22:04 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2008, 09:22:04 ÖÖ » |
|
_ Hasretin öldürdü beni ! ___________________________________________________ _ Şimdi geceler çaresiz, geceler sensiz,________________________________________ _ Bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası,_________________________________ _Gelip konar dudaklarıma sessiz. ____________________________________________ _Söylemişmiydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz. ____________________________
__________________________________Bir insanın idealleri olmali sonsuzluk gibi,_____________________________________ __________________________________Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi,_____________________________ __________________________________Bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi..____________________________________
_____________________________________________________________________En güzel yarınlar senin olsun, _____________________________________________________________________Sen buna layıksın ömrün mutluklarla dolsun, _____________________________________________________________________Eğer gün gelirde sen beni unutursan, _____________________________________________________________________İnan ki tatlım canın sağolsun.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 10:31:56 ÖÖ Gönderen: esmerr »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2008, 04:49:40 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2008, 04:49:40 ÖS » |
|
emeğine sağlık paylaştığın için saol devamını bekleriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2008, 04:52:46 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2008, 04:52:46 ÖS » |
|
devamı gelecek aynı konu uzerınden ..... mesajlar ıcın tskler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 13, 2008, 12:52:10 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 13, 2008, 12:52:10 ÖS » |
|
Aşk ve Sevgi/ ye Dair Benden
sevgi gül/ aşk diken sevgi iç deniz/ aşk okyanus sevgi meltem/ aşk tufan sevgi özenli/ aşk delişmen sevgi sabretmek/aşk sabırsız sevgi almadan vermek/ aşk bencil sevgi esirgemek/ aşk zirveye tırmanmak sevgi yüreğinde taşımak/ aşk yüreğin göğsü zorlaması sevgi sineye çekmek/ aşk haykırmak sevgi özlem/ aşk arsız bir dilenci sevgi o yoksa aç kalabilmek/ aşk erimek bitmek sevgi mutluluk/ aşk taşkın, lirik, huzursuz
sevgi umuda yolculuk/ aşk karanlık
aşk hazırlıksız/ zamansız yakalar aşk başkaldırı/ kapıp koyuvermek aşk bir büyü/ en güzel suç ortaklığıdır aşk çıldırmak uğrunda ölmek aşk sömürmek sömürülmek aşk anı yaşamak aşk yaşadıklarını kar saymak aşk acımasız aşk hiç masum değil aşk bekletilmeye de gelmez
maharet
maharet mi..? maharet aşkı sevgiye dönüştürebilmek
AlInTı......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 16, 2008, 11:54:29 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 16, 2008, 11:54:29 ÖÖ » |
|
Bil ki aşkı ölümsüz bilenlerdenim... Koyup gitsen de beni tek başıma, Bıraksan da beni yaralı bir kuş gibi, Dağlasan da yüreğimi akşam kızıllığında! Savrulsam da gönlünden kurumuş bir yaprak gibi! Çeksen de darağacına sana olan sevgimi! Çekilip en koyusuna yalnızlıkların, Gene seni seveceğim, Bil ki aşkı ölümsüz bilenlerdenim...
Bil ki aşkı ölümsüz bilenlerdenim; Bir hançer gibi saplansa da göğsüme yokluğun! Dökülse de dilimden hicran şarkıları, Vurulsa da boynuma, bileklerime prangalar! Donsa da umutlarım ayazında gecenin! Yansa da yüreğim hasret ateşinde! Yorgun düşse bile bedenim seni sevmekten, Sevecek seni bu gönül gene sevecek! Bil ki aşkı ölümsüz bilenlerdenim... AlInTıDıR...............................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Temmuz 14, 2008, 11:53:13 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 14, 2008, 11:53:13 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2008, 08:44:22 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2008, 08:44:22 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2008, 06:30:01 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2008, 06:30:01 ÖS » |
|
Sesini dinliyorum ,gecenin sensiz mateme bürünmüş havasında penceremden Karanlık gökyüzüne bakıp titriyorum,soğuktan değil sensizlikten titriyorum ya bu ne guzel sozler eline saglik.Tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
Sesini dinliyorum ,gecenin sensiz mateme bürünmüş havasında penceremden Karanlık gökyüzüne bakıp titriyorum,soğuktan değil sensizlikten titriyorum.
|
|
|
« Yanıtla #27 : Ağustos 13, 2008, 10:41:32 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 13, 2008, 10:41:32 ÖÖ » |
|
bişi deil cnm.... habrıdende cok etkılıyecii..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2008, 11:38:22 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2008, 11:38:22 ÖÖ » |
|
bu guzel parcayi imzama koyucam.tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
Sesini dinliyorum ,gecenin sensiz mateme bürünmüş havasında penceremden Karanlık gökyüzüne bakıp titriyorum,soğuktan değil sensizlikten titriyorum.
|
|
|
« Yanıtla #29 : Ağustos 21, 2008, 09:57:13 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 21, 2008, 09:57:13 ÖÖ » |
|
al all tabıkı... şarkıda aşk hıkayesıde sarkı kadar etkıleyıcı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|