« : Mayıs 25, 2008, 12:41:01 ÖS » |
|
|
 |
« : Mayıs 25, 2008, 12:41:01 ÖS » |
|
Sıralama Belli Oldu
Türkiye 7. oldu recourse
Ülkeler
1. Rusya 2. Yunanistan 3. Ukrayna 4. Ermenistan 5. Norveç 6. Sırbistan 7. Türkiye 8.Azerbaycan 9. Israil 10.Bosna Hersek 11.Gürcistan 12. Letonya 13.Portekiz 14.Izlanda 15.Danimarka 16. Ispanya 17.Arnavut 18.Isvec 19.Fransa 20.Romanya 21.Hirvatistan 22.Finlanda 23.Almanya 24.Polanya 25.Ingiltere
Sırbistan'nın başkenti Belgrad'da yapılan 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda final gecesi heyecanı vardı... Nefes kesen oylama sonucunda 272 puan toplayan Rusya, birinci oldu.
Türkiye'yi 'Deli' adlı şarkıyla temsil eden Mor ve Ötesi grubu da 7'inci oldu.
İŞTE TÜRKİYE'NİN ALDIĞI OYLAR
İngiltere: 8 puan Makedonya: 7 puan Ukrayna: 4 puan Almanya: 10 puan Estonya: Puan vermedi Bosna Hersek: 8 puan Arnavutluk: 10 puan Belçika: 10 puan San Marino: 4 puan Letonya: Puan vermedi Bulgaristan: 5 puan Sırbistan: Puan vermedi İsrail: Puan vermedi Kıbrıs: Puan vermedi Moldova: Puan vermedi İzlanda: Puan vermedi Fransa: 10 puan Romanya: 8 puan Portekiz: Puan vermedi Norveç: 2 puan Macaristan: 5 puan Andorya: Puan vermedi Polonya: Puan vermedi Slovenya: Puan vermedi Ermenistan: Puan vermedi Çek Cumhuriyeti: Puan vermedi İspanya: Puan vermedi Hollanda: 10 puan Malta: Puan vermedi İrlanda: Puan vermedi İsviçre: 6 puan Azerbaycan: 12 puan Yunanistan: Puan vermedi Finlandiya: 4 puan Hırvatistan: Puan vermedi İsveç: Puan vermedi Belarus: 3 puan Litvanya: Puan vermedi Rusya: 2 puan Karadağ: Puan vermedi Gürcistan: 6 puan Danimarka: 4 puan
TÜRKİYE 12 PUANI KİME VERDİ?
Türkiye ise en yüksek üç oyunu şu ülkelere dağıttı; 12 puan...........Azerbaycan 10 puan...........Ermenistan 8 puan.............Ukrayna
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 03:25:43 ÖS Gönderen: [_qalpsiz_] »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2008, 10:55:34 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2008, 10:55:34 ÖS » |
|
evet ya sinir oldun dünya hic kimse oyvermis ya verenlerde hep az verdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2008, 04:50:39 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2008, 04:50:39 ÖS » |
|
BAKIN NE ISRAIL NE ERMENISTAN BIZE TEK PUAN VERMEDI!!! AMMA BIZ HER SENE HER SENEN YUNANISTANA OLSAN ERMENISTANA OLSUN BIR DEGIL BIN VERIYOZ!!! OOOOOO BIZIM MILLET BÖYLE SAF OLURSA DAHA COKKKK ISLEMEDIGI SUCU SIRTINA YÜKLERLER;)
HER ÜLKE KOMSUSUNU DESTEKLIYO BIDE TRYE KOMSULARINDAN DESTEK GÖRMÜYO!!!!
UYU UYU TÜRK HALKI BU VATANI BIZ 30 KUPONA ALDIK YA!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2008, 07:14:02 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2008, 07:14:02 ÖÖ » |
|
Biliyorsunuzmu,biz azeriler Evrovisonda kecen yila kadar hep Turkiye icin heycan geciriyorduk.Hatta yurt disnda olan azeriler Turkiyeye oy gonderiyordu.Biz ise dua ediyorduk ki Turkiye tek kardesimiz olan olke 1-ci olsun.Cunki siz bizim kardesimizsiniz.Bu yilda oy vermek imkanimiz oldugu icin bizde telvizyonlarda 12 numarasini Mor ve otesini o biri ulkelerden cok diyorlardi.Kardes olke Turkiye numara 12.Turkiyeye destek olmak icin bu numarayi gonderin filan. Arkadaslar Turkiyeye bir tek Azerbaycan 12 puan verdi.Turkiyede Azerbaycana 12 puan verdi.Buda boyle olmali.Turk turke destek olmali her zaman.Amma orda olanlar hepsi siyaset.Kardeslerim kendinizi yormayin.Insallah gelen yil iki olkeden biri 1 -ci olar.
|
|
|
|
|
|
Sesini dinliyorum ,gecenin sensiz mateme bürünmüş havasında penceremden Karanlık gökyüzüne bakıp titriyorum,soğuktan değil sensizlikten titriyorum.
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 02:26:44 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 02:26:44 ÖS » |
|
eğer bazı ülkeler komşularına oy vermeyi bırakıpda hak edenlere vermeye başlarsa o zmn türkiye birinci olabilir...ama 7. olmakda kötü değil bence gayet iyi bir sonuç...
|
|
|
|
|
|
Farklı görünsek de aynı şeyleri anlatıyor ve yaşıyoruz... HaYkO CePKiN...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2008, 04:45:21 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2008, 04:45:21 ÖS » |
|
eğer bazı ülkeler komşularına oy vermeyi bırakıpda hak edenlere vermeye başlarsa o zmn türkiye birinci olabilir...ama 7. olmakda kötü değil bence gayet iyi bir sonuç...
aynen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2008, 08:01:16 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2008, 08:01:16 ÖÖ » |
|
Canim bu oy vermek de bir siyaset.Amma neden ermeniler bizden onde olmali?
|
|
|
|
|
|
Sesini dinliyorum ,gecenin sensiz mateme bürünmüş havasında penceremden Karanlık gökyüzüne bakıp titriyorum,soğuktan değil sensizlikten titriyorum.
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2008, 06:38:00 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2008, 06:38:00 ÖS » |
|
ayy evet ya sinir oldum ermenistana biz tam puan verdik bu senede 10 puan verdik nankörler işte verirler mi ben türkiyeyi de anlamıyorum geçen senede hiç puan vermemişlerdi bu senede vermediler türkiye bunların vermiceni bilmiiomu bilio ama işin içinde başka işler var hadi hayırlısı bakalım çok sinirliyim ağzımdan kötü laf çıkarmamaya çalışıyorum 
|
|
|
|
|
|
RESIMLERINLE AVUTTUM KENDIMI BILMEM KAÇ GECE SENSIZ GEÇEN O KÖTÜ GECELERDE
SENI HER AN ÖZELDIM HER AN ARADIM AMA BULAMDIM SİMDİ BULMUSKEN KAYBETMEK HİÇ İSTEMİYORUM SENI HAYALLERIMDE BULDUM
BU GÜZEL HAYAL ALEMINDE UYANMAK HİÇ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ SENİ KAYBETMEKTEN çok KORKUYORUM
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2008, 08:44:30 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2008, 08:44:30 ÖÖ » |
|
Arkadaslar bunu anlayin ki,ermenistan turk olan hic bir halka oy vermiyicek.Onlar bizi Turkleri kendilerine dusman biliyorlar.ondan 1 oy bile vermiyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2008, 08:59:26 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2008, 08:59:26 ÖÖ » |
|
Ya dun bi chetde ermeniyle karsilasdim.Bana ismimin turk ismine benzedigini soyledi dedim evet Turkum.Hemde Azeri Turku.dedim sen nerdensin yazdi 10 kere ermeniyim ermeniyim.Size nefret ediyoruz.bana soyluor ki cik burdan burda Turklere yer yok,Ben dedim size yer yok siz hic bizim ayagmizin tozu bile olamazsiniz yazdim.Benim turk olmagin onu oyle bi sinir etdiki.Siz boyle bir adii birilerinden oymu bekliyorsunuz.Biz burda hic deyilse Turkiye onde olsun diye oy gonderiyorduk.Ne icin Kardesimiz olan bir ulke icin.Turk olan bi ulke icin canimiz olan bi ulke icin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2008, 10:56:49 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2008, 10:56:49 ÖÖ » |
|
hehe guzel yapmissin valla hic ermeni birini tanimadigim icin onlara sorular soramiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 07, 2008, 01:59:02 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 07, 2008, 01:59:02 ÖS » |
|
BAKIN NE ISRAIL NE ERMENISTAN BIZE TEK PUAN VERMEDI!!! AMMA BIZ HER SENE HER SENEN YUNANISTANA OLSAN ERMENISTANA OLSUN BIR DEGIL BIN VERIYOZ!!! OOOOOO BIZIM MILLET BÖYLE SAF OLURSA DAHA COKKKK ISLEMEDIGI SUCU SIRTINA YÜKLERLER;)
HER ÜLKE KOMSUSUNU DESTEKLIYO BIDE TRYE KOMSULARINDAN DESTEK GÖRMÜYO!!!!
UYU UYU TÜRK HALKI BU VATANI BIZ 30 KUPONA ALDIK YA!!!!!!!!!!
çokkkkkkkk ii demşsn
|
|
|
|
|
|
ιℓк αşкıмѕıη ѕєη вєηιм ιℓк göz αğяıм, ιℓк ѕєν∂ιğιм ιℓкℓєя υηυтυℓмαz ∂єяℓєя вєη ѕєηι υηυтαмαм zαтєη
ѕєηι ѕєνιуσяυм ѕαяυнαη "ιℓк"ιмѕιη ѕєη вєηιм υηυтαмαм ѕєηι ѕєνgιℓιм
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 11, 2008, 02:09:56 ÖS » |
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 11, 2008, 02:09:56 ÖS » |
|
Ya dun bi chetde ermeniyle karsilasdim.Bana ismimin turk ismine benzedigini soyledi dedim evet Turkum.Hemde Azeri Turku.dedim sen nerdensin yazdi 10 kere ermeniyim ermeniyim.Size nefret ediyoruz.bana soyluor ki cik burdan burda Turklere yer yok,Ben dedim size yer yok siz hic bizim ayagmizin tozu bile olamazsiniz yazdim.Benim turk olmagin onu oyle bi sinir etdiki.Siz boyle bir adii birilerinden oymu bekliyorsunuz.Biz burda hic deyilse Turkiye onde olsun diye oy gonderiyorduk.Ne icin Kardesimiz olan bir ulke icin.Turk olan bi ulke icin canimiz olan bi ulke icin.
gayet ii yapmışsın helal olsun kendilerini çok büyük görüolar ama unutmasınlar ki biz türküz hiçbi zaman hiç bi yerde ezilmeyiz ezdirmeyiz bizim farkımız bu o kişiye söylediğin sözler için seni çok tebrikk ediyorumm ii yapmışsın
|
|
|
|
|
|
RESIMLERINLE AVUTTUM KENDIMI BILMEM KAÇ GECE SENSIZ GEÇEN O KÖTÜ GECELERDE
SENI HER AN ÖZELDIM HER AN ARADIM AMA BULAMDIM SİMDİ BULMUSKEN KAYBETMEK HİÇ İSTEMİYORUM SENI HAYALLERIMDE BULDUM
BU GÜZEL HAYAL ALEMINDE UYANMAK HİÇ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ SENİ KAYBETMEKTEN çok KORKUYORUM
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2008, 11:41:03 ÖÖ » |
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2008, 11:41:03 ÖÖ » |
|
Canim iste bizim Turk olmagimizin esas sarti bu TURK TURKE HER ZAMAN DESTEK OLMALI SARTLAR NE OLURSA OLSUN.BIZ TURKUZ YENILMEZIZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|